SedumPlaza

SedumPlaza dakpakketten

Een groendakpakket van SedumPlaza is de groene dakoplossing voor uw dak. Wij verkopen groendakpakketten in onze webshop. Met zes verschillende soorten pakketten is er voor elk type dak wel een geschikte oplossing voorhanden. Elk pakket is gemakkelijk zelf aan te leggen als u zichzelf een doe-het-zelver noemt. Bent u dit niet, dan kunnen wij het groendak ook voor u installeren. Kies ook voor een sedumdak en laat uw dak verduurzamen!

Een SedumPlaza groendakpakket

 • De enige webshop in België die levert aan particulieren
 • Verschillende doe-het-zelf groendakpakketten
 • Producten van hoge kwaliteit
 • Kwaliteitskeurmerk voor groendak-webshops
 • Diverse klant en klare trays en sedummatten

Bent u geïnteresseerd in een groendak? Op onze website vindt u meer informatie over de producten. Neem bij vragen gerust contact op of bestel direct in onze webshop.

Bestel nu!

Sedumtray of Sedum mat

Er zijn twee sedum groendak systemen: sedumtray of sedummat. In onze webshop zijn zes groendakpakketten te bestellen met verschillende sedummatten / sedumtrays. De sedumtray is kant-en-klaar en de sedum mat is uitrolbaar. Het aantal sedumplanten varieert soms per systeem.

De groendakpakketten van SedumPlaza

Dit zijn de zes groendakpakketten:

 • Groendakpakket Aroma: Deze kruidenmatten bestaan uit een mengsel van bloeiende en aromatische sedumplantjes. Het resultaat is een gevarieerde kleurrijke vegetatie op uw dak.
 • Groendakpakket Click ‘n go: Klant-en-klare sedumtrays, deze trays zijn eenvoudig in elkaar te klikken op het dak. Gebruik de beschermdoek om de dakbedekking te beschermen. Ook buffert dit doek het extra water.
 • Groendakpakket Lichtgewicht: Dankzij dit lichte groendaksysteem transformeert men ook het dak met lichte draagkracht tot een groene oase.
 • Groendakpakket Plat: Speciaal gemaakt voor daken met een maximale hellingshoek van 5°. De substraatlaag is een voedingsrijke ondergrond die zorgt voor een gezonde en sterke sedumbeplanting.
 • Groendakpakket Place ‘n go: De klant-en-klare sedumtrays kunnen rechtstreeks naast elkaar worden geplaatst op het dak. In het pakket zit een beschermdoek, dat aangebracht dient te worden om de dakbedekking te beschermen.
 • Groendakpakket Biodiversiteit:  Dit pakket is samengesteld in samenwerking met De Vlinderstichting om meer biodiversiteit op een extensief groendak te creëren
 • Groekdakpakket Click ‘n Go Light: Klant-en-klare light sedumtrays zijn lichter in gewicht dan de gewone Click ‘n Go trays. Ook deze trays zijn eenvoudig in elkaar te klikken op het dak. Gebruik de beschermdoek om de dakbedekking te beschermen. Ook buffert het beschermdoek het extra water.

 

Waarom kiezen voor een groendak?

Spot u weleens een groendak in uw woonplaats? SedumPlaza sedum daken zijn zeker het overwegen waard. Deze groene daken hebben namelijk veel voordelen: ze helpen het klimaat in de stad te verbeteren, zorgen voor gezonde lucht, vangen regenwater en bieden bijen, insecten en vogels een prettige leefomgeving. Een leuke bijkomstigheid is dat groene daken mooi zijn om naar te kijken, de stedelijke omgeving wordt een stuk groener en duurzamer. Er zijn nog veel meer voordelen te noemen over een groendak. Lees ze allemaal op onze website!

Certified

Wij zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk voor groendak-webshops. Consumenten kunnen erop vertrouwen dat onze webshop garant staat voor de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en service. We leveren de producten direct uit voorraad, daardoor zijn de levertijden kort.

Bij levering zijn de sedummatten en sedumtrays altijd direct voor 95% begroeid. U kunt dus meteen zelf aan de slag gaan en uw saaie, grijze dak omtoveren tot een groen walhalla. Op de website kunt u de installatieprocedure downloaden.

Plaats een bestelling

Wilt u ook een steentje bijdragen aan een groenere wereld? Kies dan voor de groendakpakketten van SedumPlaza. Er is altijd een pakket die bij uw type dak past. Onze pakketten zijn zodanig samengesteld dat u enkel het aantal m² van uw dak hoeft aan te geven. Wij gaan dan de rest voor u uitrekenen.

Bestel direct het gewenste groendakpakket. Bekijk ook onze overige producten in de webshop. Mocht u advies willen inwinnen of een vraag beantwoord wilt zien, mag u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen als u de installatie aan ons toevertrouwt. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 2 486 64 57. Een e-mail sturen is uiteraard ook mogelijk, of vul ons contactformulier in.

Bestel nu!