SedumPlaza

Sedummatten

Sedumplaza heeft ruime ervaring op het gebied van sedummatten voor alle typen daken. Door onze opgedane ervaring in de groene sector weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de wereld een stukje groener te maken. Wij proberen ons steentje bij te dragen door het plaatsen van sedummatten op elk mogelijk dak. Wij hebben voor elk type dak en voor elke beleving een passende, groene oplossing.

Overweegt u een groendak te plaatsen? Neem dan contact met ons op. Er staat een enthousiast team klaar dat u graag van advies voorziet. Alleen samen kunnen we de wereld een stukje groener maken!

Kant en klare levering sedummatten

Onze sedummatten worden kant-en-klaar geleverd in de vorm van een pakket. Met een duidelijke aanleginstructie kunt u gemakkelijk de sedummatten plaatsen op uw dak. Wanneer u toch wat hulp nodig heeft bij het plaatsen van de sedummatten, kunt u op ons rekenen; wij helpen graag een handje!

De voordelen van Sedummatten

Het plaatsen van sedummatten op uw dak brengt verschillende voordelen met zich mee. U heeft er zelf profijt van en met een duurzaam dak helpt u het klimaat een handje. Hieronder een kleine greep uit wat de sedummatten voor voordelen met zich meebrengen:

  • Slaat regenwater op
  • Zorgt voor schonere lucht
  • Minder geluid, zowel binnen als buiten
  • Beschermt tegen warmte in de zomer
  • De woning stijgt in waarde
  • Groen maakt blij

Verder bieden sedummatten nog meer voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat mensen die wonen in een groene omgeving zich beter voelen? Groene daken hebben een positief effect op de gezondheid. De sedummatten helpen mensen sneller herstellen van lichamelijk kwaaltjes en verhogen de pijntolerantie. Bekijk in onze webshop welke groendakpakket voor uw woning geschikt is. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op, wij adviseren u graag!

De specialist op het gebied van groene daken

Wij zijn dé specialist op het gebied van sedummatten en groendaken. Voor elk type dak hebben we een passende oplossing. De sedummatten die wij gebruiken zijn van het A-merk Sempergreen. De sedummatten van Sempergreen zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te plaatsen. SedumPlaza is de enige webshop in België die gecertificeerd is om de producten van Sempergreen te verkopen aan particulieren. Door dit kwaliteitskeurmerk bent u bij onze webshop gegarandeerd van de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Door onze samenwerking met Sempergreen kunnen wij u snel voorzien van de juiste sedummatten. Hierdoor is de levertijd kort en uw dak snel groen.

Vergroen uw dak

Voor het vergroenen van uw dak middels sedummatten maken wij gebruik van twee verschillende soorten sedum groendak systemen: het sedumtray-systeem of het sedummat-systeem. De sedumtrays zijn kant-en-klaar en makkelijk te plaatsen door een echte doe-het-zelver. De sedummatten zijn makkelijk uit te rollen en werken net even anders. Het soort planten die verwerkt zijn in de sedummatten is afhankelijk van het systeem dat gebruikt wordt.

Verzorging van de Sedummatten

Onze sedummatten bestaan uit echte planten en zoals alle planten hebben ook deze verzorging nodig. Wij beschikken over de juiste verzorgingsproducten voor uw sedummatten. Voor het perfecte langdurige resultaat raden wij aan om gebruik te maken van een Sedum Conditioner of een Sedum Nutrition.

De Sedum Conditioner is een NK meststof. De conditioner zorgt voor sterke en gezonde planten, waardoor de sedummatten langer goed blijven. De conditioner is een milieuvriendelijke coating en zorgt ervoor dat de sedummatten geleidelijk de juiste voeding krijgen.

De Sedum Nutrition is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van sedummatten. Het is een organische NPK meststof en bevat essentiële spoorelementen en microalgen die ervoor zorgen dat de sedummatten nog langer meegaan. Door de toevoeging van microalgen krijgen de sedummatten de juiste vitamines en aminozuren die ze nodig hebben.

Snel aan de slag

De stappen richting een groen dak zijn snel gezet. Onze pakketten zijn namelijk zo samengesteld dat u alleen de m2 hoeft in te vullen en de rest berekenen wij voor u. Bekijk snel de webshop en kies het groendak pakket dat bij u past. Voor u het weet geniet u van een prachtig groen dak!